inici

FRANCESC GUÀRDIA RIERA
Arquitecte diplomat per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona
IGNASI VECIANA GRAMUNT
Arquitecte diplomat per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona
Francesc Guàrdia i Ignasi Veciana funden l’estudi a l’any 1980, que acull professionals de diverses disciplines, i desenvolupen projectes d’arquitectura, urbanisme, interiorisme i, eventualment, disseny de mobiliari. L’experiència professional abasta projectes d’escala i tipologia variades: habitatge particular i col•lectiu, edificació escolar i sanitària, oficines, equipaments públics, i planejament urbanístic.

Francesc Guàrdia és expert en arquitectura teatral i estructures d’equipament escenotècnic, havent creat el sistema de grades apilables Playstands (www.playstands.es). La inquietud per la investigació l'ha portat a desenvolupar un sistema industrialitzat per a la construcció en fusta Ca2d (www.ca2d.cat), aplicable tant a l'habitatge col·lectiu com als equipaments escolars i sanitaris. També s’està desenvolupant un projecte per a la industrialització de sala teatral equipada adaptable a diversos contenidors.

Un dels objectius fixats per l’estudi és la participació en concursos nacionals i internacionals, especialment de caràcter públic.

El reconeixement públic s’ha materialitzat en la Medalla i Menció Especial del Consell d'Europa pels treballs urbanístics d'intervenció en el centre urbà de Palafrugell, el Premi Bonaplata per l’edifici de l’Escola de Disseny de Sabadell, Premi de la “Prague Quadrennial” Medalla de Plata per l’obra del Teatre Lliure de Barcelona, o el Premi Ciutat de Cornella a la Concepció i Economia pel Complex terciari “Cityparc” i altres premis i mencions en concursos. Algunes obres realitzades han estat difoses per publicacions especialitzades.