inici

COMISSARIA DELS MOSSOS D'ESQUADRA. MÒRA D'EBRE 2008
Projecte 2007 - 1.578m² - 2.736.946€ - Promotor: GISA-Departament d’Interior
Emplaçat en una nova àrea de creixement urbà prop del parc de bombers, l’edifici se situa en funció de l’orientació solar i perpendicular als vents predominants.
La proposta es defineix per la composició de dos volums de diferent altura que resol la diferència del programa entre les plantes. El volum principal de dues plantes configura la imatge de l’edifici, reforçada per la factura i el caràcter públic del porxo d’accés.
En la intersecció dels volums es produeix un pati interior longitudinal que garanteix la llum natural a totes les dependències de la planta baixa. Per expressar el caràcter de la nova policia s’ha escollit el revestiment metàl·lic blanc.
<<< >>>